Uploaded image for project: 'ZK'
  1. ZK
  2. ZK-2162

button upload with autodibled does not work

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Normal
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 7.0.0
    • Fix Version/s: 7.0.2
    • Component/s: Components
    • Labels:
      None
    • Environment:

      STS 3.4.0
      ZK 7.0.0

      Description

      With version 6.5.2, no problem.
      With version 7.0.0, if a button has got upload and autosisabled, upload does not work and it is stuck:

      Try this :

      1. If you click on button "WITHOUT autodisabled" you'll have message "onupload WITHOUT autodisabled" ====> OK
      2. if you click on button "With autodisabled" you'll have error describe just before

      <zk>
      <button id="test1" label="With autodisabled" upload="true" autodisable="self">
      	<attribute name="onUpload">
      		<![CDATA[
      		    Messagebox.show("onupload With autodisabled");
      		]]>
      	</attribute>
      </button>
      <button id="test2" label="WITHOUT autodisabled" upload="true">
      	<attribute name="onUpload">
      		<![CDATA[
      			Messagebox.show("onupload WITHOUT autodisabled");
      		]]>
      	</attribute>
      </button>
      </zk>
      

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            noahhuang noahhuang
            Reporter:
            dsised dsised
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: