Uploaded image for project: 'ZK'
  1. ZK
  2. ZK-2144

Reload problem with Safari 7.0.1, ZK 7.0.0 and Liferay 6.1.2 portlet

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 7.0.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Browser Issue
    • Environment:

      Liferay 6.1.2 GA3 Tomcat bundle running on OS X 10.9.1
      Safari 7.0.1 on OS X 10.9.1
      ZK 7.0.0

      Description

      Hello,

      I have written a very simple portlet based on "Explore The Power of ZK + Liferay Integration" guide and was able to deploy my portlet in Liferay.

      When I load the Liferay page the first time, the portlet does show up as expected. When I refresh the page, either force a reload or change the language for the portal, the portlet does no longer display. I simply see a popover with the "Processing ..." message and a spinning wheel cursor. All other portlets in the page remain functional.

      From what I could see, this problem seems to only occur with Safari. I have tested with the latest releases of Firefox and Google Chrome and the problem does not occur. When I remove the ZK portlet from the page everything is working as expected.

      I have attached a screenshot of the portlet showing the Processing ... message and a project export from Eclipse for the portlet.

      In the developer tools in Safari I don't see anything wrong (no error message).

      Do you have any knowledge about this kind of problem.

      Many thanks in advance for your support.

      Alex

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            alexweirig alexweirig
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated: