Uploaded image for project: 'ZK'
  1. ZK
  2. ZK-1877

Can not drag a slider, which is in a grid, to 0

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Normal
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 6.5.3
    • Fix Version/s: 6.5.4
    • Component/s: Components
    • Security Level: Jimmy
    • Labels:

      Description

      When a slider is in a grid, drag the button of the slider to the leftmost side, the curpos is 1 instead of 0.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          jumperchen jumperchen added a comment -

          Bug fixed since 8/1/2013

          Show
          jumperchen jumperchen added a comment - Bug fixed since 8/1/2013
          Hide
          lukash lukash added a comment -

          The problem remains when Slider is in the Detail of a grid row.

          Show
          lukash lukash added a comment - The problem remains when Slider is in the Detail of a grid row.
          Hide
          jumperchen jumperchen added a comment -

          We tested this example and it works well - http://zkfiddle.org/sample/j1en7b/1-Another-new-ZK-fiddle

          Show
          jumperchen jumperchen added a comment - We tested this example and it works well - http://zkfiddle.org/sample/j1en7b/1-Another-new-ZK-fiddle
          Hide
          lukash lukash added a comment -

          Hallo!

          Your example works well.
          It seems that the problem is only if I give the "step=" attribute to a slider (if it is inside a detail). You can try the following:

          <zk>
          <grid>
          	<rows>                                                                 
          		<row>
          			<detail>
                                    	<slider minpos="1" maxpos="4" step="1"/>
                            	</detail>
          			<cell width="70px">
          			</cell>
          			<cell>
          			        <slider minpos="1" maxpos="4" step="1"/>
                            	</cell>
          		</row>
          	</rows>
          </grid>
          </zk>
          

          Thank you very much! I can certainly live without the "step" attribute for now

          Show
          lukash lukash added a comment - Hallo! Your example works well. It seems that the problem is only if I give the "step=" attribute to a slider (if it is inside a detail). You can try the following: <zk> <grid> <rows> <row> <detail> <slider minpos= "1" maxpos= "4" step= "1" /> </detail> <cell width= "70px" > </cell> <cell> <slider minpos= "1" maxpos= "4" step= "1" /> </cell> </row> </rows> </grid> </zk> Thank you very much! I can certainly live without the "step" attribute for now
          Hide
          ChunfuChang ChunfuChang added a comment -

          This bug appears in ZK 7+, so we reopen a new bug tracker
          http://tracker.zkoss.org/browse/ZK-2438

          Show
          ChunfuChang ChunfuChang added a comment - This bug appears in ZK 7+, so we reopen a new bug tracker http://tracker.zkoss.org/browse/ZK-2438
          Hide
          ChunfuChang ChunfuChang added a comment -

          this is related to another issue

          Show
          ChunfuChang ChunfuChang added a comment - this is related to another issue

            People

            • Assignee:
              ChunfuChang ChunfuChang
              Reporter:
              francishsiao francishsiao
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - Not Specified
                Not Specified
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0 minutes
                0m
                Logged:
                Time Spent - 30 minutes
                30m